Coatings

COATINGS

Appliceren van coatings


De auto nog beter beschermen tegen lakschade kan gedaan worden door coatings te appliceren. Een auto coating wil zeggen dat er een dunne laag coating wordt aangebracht over de gewone autolak. Hierdoor wordt er meer bescherming geboden wat betreft krassen. Maar dat is niet de enige reden om te kiezen voor het coaten van de auto. Door deze coating zal de auto namelijk ook minder snel vies worden omdat het een vuilafstotende werking biedt. Natuurlijk wil dit niet zeggen dat je nooit meer hoeft te wassen. Af en toe de auto even lekker (laten) soppen blijft gewoon noodzakelijk.

Deze coating zal uiteraard kleurloos zijn, zodat de oorspronkelijke lakkleur blijft gehandhaafd. De auto zullen we eerst polijsten en ontvetten. De volgende stap is om er een coating op aan te brengen. Er kan gekozen worden uit verschillende coatings, waarmee je de mate van bescherming beïnvloedt. De meest gebruikte coatings zullen de auto tussen de drie en vijf jaar beschermen.

Meer informatie ontvangen?

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    gdpr-image
    Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons Privacybeleid.