Dieptereiniging

DIEPTEREINIGING

Dieptereiniging van het interieur


De bekleding in de auto kan dusdanig vuil zijn dat stofzuigen of afnemen (indien mogelijk) niet meer voldoende is. Het is uiteraard fijner om naar een schone bekleding te kijken. Maar dat is niet de enige reden om de bekleding van je auto te laten schoonmaken. Het is immers ook een bron van bacteriën! Is er een beker koffie om gegaan of heeft je kind zijn zakje patat met mayo laten vallen? Zeker weten dat de bacteriën er wel raad mee weten! Een dieptereiniging kan dan een optie zijn.

De bekleding kunnen wij reinigen door middel van een extractor. Hierdoor kan er veel beter gereinigd worden dan met een borstel. Deze laatste reinigt eigenlijk alleen de oppervlakte, wat voor het aangezicht misschien wel voldoende is. Maar voor een diepere reiniging is dat zeker niet afdoende. De bekleding laten reinigen met een extractor (waterstofzuiger) is ook aan te raden als je de auto wilt gaan verkopen: een frisse auto zal meer geld opleveren dan een vies exemplaar!

Meer informatie ontvangen?

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    gdpr-image
    Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons Privacybeleid.